Jdi na obsah Jdi na menu
 


chtěla bych tvé přátelství

6. 11. 2007

chtěla bych tvé přátelství

 

Nikdy nezapomenu..,

...vzpomínám si, jak jsem byla osamělá než jsi se objevil. Byl jsi to Ty, ten, kterého jsem vídala ve svých snech a představách.  ... Bylo to nejkrásnější období v mém  životě. V mém srdci usedal prach. Přisel jsi a zabydlel jsi se v něm.

Pak jsem udělala něco, co se snad ani odpustit nedá. Lhala jsem Ti. Víš, měla jsem strach, že když Ti řeknu pravdu, že ... byla jsem hloupá, ale ...... Přisla jsem o Tebe jako mávnutím proutku a vse se otočilo. Po dlouhe dobe jsi řekl: .......???

Nikdy jsem nevěděla, co je to pravá láska. Nechápala jsem lidi, kteří se zabíjí kvůli lásce. Neznala jsem takovou sílu, která lidi tak měni... až do ted. Chtělo se mi utéct, umřít... ale hlavně jsem tomu nevěřila. Stále jsem doufala, že si uvědomíš, že jsem ti nechtěla ublížit... Nic takového se však nestalo. Zavrel jsi mi vrátka k tvému srdci... Je to už ???? roky, co jsem o tebe přišla a stále nemohu vzpomínky vyhnat z mysli.  Cítím něco úplně jiného... ... Jsem nemocná...  Nemohu za to, že jsi mi dal tolik, že se od toho nedokáži odprostit. Moc bych chtěla................., ale mám už strach.

 

Vím, co by mi pomohlo... tvé přátelství... a slova jako "mám tě rád"...  Je mi lito, že už to nepíšeš,protože nemáš možnost i když vím že to jsou jen slova,ale neuvěřitelně pomáhala a taky vím že nic z toho se nestane,ale jen ten pocit,že mě měl někdo rád a někomu na mě záleželo strašně pomáhal..a to je to co sem moc potřebovala,ale ne od každáho ...jen od někoho...PROMIŇ

Měla semTě ráda a mám především jako člověka.Škoda že už ti to TADY nebudu moc nikdy říct,ale až se setkáme ...TAM.... tak ti všechno povím a bude zas dobře to vim!!

není to myšleno na konkrétní osobu,jen aby nenastal omyl ...vy kteří mi píšete komentáře...nic na těchto stánkách není na konkrétní osobu a pokud ano je to u ní napsatéééééééé chápeme??..děkuji...příšerka

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

smutno??

(Patrik, 22. 11. 2007 9:41)

seš opravdu tak smutná nebo tak nemocná?...láskou?

pro kamarádku

(monča, 10. 11. 2007 18:38)

Helenko???co se děje? napiš nebo zavolej číslo máš